Dit zeggen onze klanten over ons.

  review rating 5  Afgelopen week is er bij ons door AKM een keuken geplaatst in opdracht van Beerens. We zijn uiterst tevreden over het plaatsten van onze keuken. Er is heel net en zeer precies gewerkt, er zijn problemen opgelost die door het inmeten of verbouwen ontstaan zijn en we hebben zeer goede adviezen gekregen over andere zaken zoals achterwand van de keuken waar wij nog een keuze in moesten maken. Ik kan iedereen aanraden om met AKM in zee te gaan!

  thumb Bart van Hout

  review rating 5  Onze keuken gekocht bij Beerens in Roggel en gemonteerd door Ad. Hij heeft 100% werk geleverd. Alles zeer nauwkeurig geplaatst en zeer netjes afgeleverd. Klasse👍👍

  thumb Familie Berckmans

  review rating 5  AKM keukenmontage wat een prachtig team . Geweldige vakmensen.

  thumb Henk Tomlow

  review rating 5  Wat een topper, werkelijk niets te klagen. Netjes gewerkt, oog voor detail, en niet stoppen voordat alles er 100% in zit. Echt een aanrader!

  thumb Michael Jacobs

  review rating 5  Wat een topper, werkelijk niets te klagen. Netjes gewerkt, oog voor detail, en niet stoppen voordat alles er 100% in zit. Echt een aanrader!

  thumb Michael Jacobs

  review rating 5  super gedaan .eerlijk en betrouwbaar vakman.

  thumb Monique Brangers

  review rating 5  Wij zijn super tevreden over de plaatsing van de keken. Ad, werkt netjes en gaat voor 100%. Bedankt!

  thumb A.G.H. Doormalen van

  review rating 5  Wij zijn super tevreden over de plaatsing van de keken. Ad, werkt netjes en gaat voor 100%. Bedankt!

  thumb A.G.H. Doormalen van

  review rating 5  Afgelopen woensdag heeft Ad bij een ons een keuken via Nuva keukens geplaatst. Ad was keurig volgens afspraak op tijd aanwezig. Hij heeft zeer netjes gewerkt. De keuken was binnen een dag geplaatst zonder enig oponthoud. Wij zijn super tevreden.

  thumb Pieter Despinois

  review rating 5  Ad Görög is een rustige, nauwkeurige en betrouwbare inbouwer. Via Aswa keukens heeft hij bij mij de keuken gemonteerd met groot oog voor detail en afwerking; hij denkt mee als het gaat om de juiste afwerking en deinst niet terug om net dat extra steentje bij te dragen om een perfecte inbouw te realiseren. Hij gaat zeker niet voor 99% goed, maar voor de volle 100%. Bedankt!

  thumb R.T. Visser

Wilt u een recensie schrijven via Google?

Wilt u een recensie schrijven op onze website?

Top advies en service

In onze bestaande keuken moesten de afzuigkap en het gasfornuis (nu inductie) vervangen worden. Ad gaf ons de diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten (apparatuur én montage)aan. Na het maken van de keuze werden de apparaten keurig gemonteerd.

Ron Vlassak

No Title

Ad heeft onze keuken gemonteerd die wij bij Beerens in Roggel gekocht hebben. We zijn 100% tevreden over de montage. Er is zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en we kunnen nu van een top resultaat genieten! er zijn zelfs problemen opgelost die pas aan het licht kwamen bij de montage. Ik kan iedereen aanraden om met AKM in zee te gaan! Bedankt voor de perfecte service en de geleverde kwaliteit

Bart van Hout

super gedaan .

super vakmanwerk . ad is betrouwbaar en eerlijk .onze kleine keuken is super mooi geworden .dank je wel

monique

Een vakman

Recent heeft Ad bij ons de nieuwe keuken geplaatst. Door de goede communicatie tussen de firma Beerens, waar we de keuken hebben gekocht, en Ad is dit zeer soepel en proffessioneel verlopen. We zijn zeer tevreden!

Fam. Houkes

Top!

Ad, bedankt voor de montage van onze nieuwe keuken.

Maurice